Det är torrt i markerna nu! Får börja köra vatten från djupborrad brunn hemma till betena, då bäckarna sinar och jag inte vågar lita på att det finns vatten i den grunda brunnen där, så det räcker till både djur och hushåll.Idag har ko och färdigbehandlad, nu till synes frisk och pigg kalv, körts ut till en grupp i Mo för sommarbete och betäckning för kossan. Efter det var det dags för djurleverans till Mormor och Morfar. Tog en evig tid att lasta tjurarna (med nytt rekord på typ 1,5 minutsmiley) och kom med dem ett par minuter före utsatt tid.

Lite nervöst var det allt när pojkarna satte full fart över kullarna. Till och med Morfar sträckte långt på halsen när killarna försvann i björkeslyet, och vi alla tre pustade när vi såg dem svänga och komma tillbaka! ”Otur” för mig var att jag kom lagom till middag och eftersom jag inte hälsat på på länge nu, en månad eller nåt, fick jag snällt följa med in på middag innan jag åkte hem, vilken uppoffring alltså!

Vildvinet börjar slå ut. Uppföljande bild kommer senare i sommar!

Väl hemma åkte vi efter min Kangoo som äntligen är klar på verkstaden. Enligt mekanikern hade den det sämsta hjullager han någonsin sett under sin 50-åriga karriär. Då fick jag vinna den matchen i alla fall!