Medan mannen tappade upp 56,5 kg honung (Dumt att tappa honungen, tycker sonen. Den kan ju bli smutsig…), rensade jag i en garderob på föräldragården. Hittade lite av mannens och svägerskans babykläder, samt flertalet vackert monogrambroderade lakan! Tänk om svärmor visat och erbjudit oss detta när vi fick sonen, istället för den brungulrandiga stickade bodyn…

Inte lika oväntat var det att hitta dopklänningen som syddes till mannens faster 1928 och som använts inom familjen sedan dess. Sonen kunde inte för sitt liv fatta varför han, lillasyster och pappa haft den, men inte jag… Hittade också svärmors brudklänning och en hemsk (förlåt), volangprydd knallrosa klänning svägerskan haft som tärna en gång…

Sittpinne som sittpinne, verkar de tycka. Har svårt att tro att en kalvkrubba för hö är så bekväm, men dessa sitter där kväll efter kväll.

Stegräknaren tar inte hänsyn till backarna man får knata i när man ska hämta djur…

… som uppenbart inte är hungriga, där de ligger längst bort och längst upp

Hade heldag med mannen och stängsel på föräldragården, men vi arbetade mest på var sitt håll – har inte råd med skilsmässa varken privat eller ekonomiskt! Tillägnar denna bilden min moster om hon tittar här. – Kramar om mig, knackar mig på nyckelbenen och gnäller över hur smal jag är- på bilden har jag allt lagt på mig lite, så sluta klaga!

Stängseldag på andra gården vid sjön. Vad då vass? Jag ser ingen! Det är en djungel!

Ett typiskt drängajobb!

Och inte behöver man bli besviken! Aningens högt kanske, men det sjunker väl. Tanken är ovan mark!

Sonen ser ut så här… Svårt att ta honom på allvar när han strax efter kom och skrek om en fisk på gräsmattan…

…Men han hade rätt! Någon pippi blev utan lunch!

När Momo kom idag hade hon handlat lite. Självklart måste lillhönan prova sin nya pyjamas, och ALLA FEM paren trosor…