Igår blev en heldag med mannen och stängsel! Ett ryck gjordes på föräldragården då skogshuggarna kört klart och vi fick riva alla stänge inför det. Djuren flyttades, det blev hemresa för lunch och sedan ett ryck till med stänge och flytta en annan grupp djur. Åter hemma hade drängen grusat upp vid dieseltankarna så de lyftes åter på plats. Kom in när klockan var tio över fem. Vi var bortbjudna halv sex… Vi hann inte riktigt i tid, men blev mindre än en halvtimme sena! Då tar det ca 20 minuter att köra också.

Idag kommer mor o B från Skåne till oss. Hoppas jag hinner hem till dess – försöker flytta de där sjövilda idioterna vi jagade i fredags. Det går sådär då de springer när de ser mig, men inte så långt för visso, följde efter bilen, men vände då de insåg att de bara fick grus – självklart ska de ju över hela gårdsplanen…