Hej från bilen, via mobilen. Snöbollen som kallas livet rullar fort o bli större så det är knappt att man hinner runt den!

Igår tog jag mig i kragen o lämnade lillhönan på dagis med traktorn. Fortsatte sedan med kreaturskärran två timmar mot norr med en aning östlig riktning och hämtade mina herefordar. Kossorna släpptes ut till kvigorna hemma, de två små kvigorna bands in. En bale ut och foder i lagården så blev det middag själv och iväg med barnen på avslutning och likaså för min del på dansen.
Lillan fick följa med mig då det var långkväll. Väl hemma igen började huset käka säkringar. Känns lite så där. Får se om vi (maken) kommer till nån lösning idag. Han är nämligen hemma pappaledig med bebisen idag och själv har jag precis landat långt upp på höglandet. Nästan på gränsen till Östergötland. Träff med utfodring- och hullbedömningskurs. Detta kändes väldigt mycket mer intressant när jag anmälde mig, än vad det kändes när klockan ringde imorse..
Men men, anmälan var bindande och ska jag ändå betala kan jag lika gärna åka också. Fyra timmar i bil är ju ändå bekvämare än fyra i traktorn som jag värmde upp med igår!
Ha gott