Här var det väl ändå överbehönat?! Inte konstigt att det ligger ägg på golvet ibland. Fattar inte varför de inte kan använda de riktiga redena?!

Flytta djur, prata, stängsla klart, riva, prata, riva klart. Ja, min förmiddag ungefär. Och större delen av eftermiddagen.

Tja, det var ungefär där jag hade tänkt köra ut ja…

Smög lite försiktigt förbi hemmet på väg norrut och nästa projekt och kände ett litet sting av dåligt samvete för att jag inte gav mig till känna och gick in och fikade. Jag blev dock väldigt snopen när jag kom ikapp familjen på cykel en bit längre bort, på väg till ett älgtorn för fika. Så jag kom först dit och fick en fika med familjen ändå.

När jag var klar (med knapp nöd) hämtade jag sonen från sin aktivitet och åkte hem för att bli såpbubbelhållare till de stora barnen. Livet när det är som bäst.

Ikväll har vi dragit ”innerslangen” till fibern. Hundra meter genom trädgården. Samtidigt pågick ugnsvakt – biskvier in da making.

Fika och sängen!

God natt!