Firade ju in 2020 med att klämma fingret mellan dörren på badrumsskåpet och tvättstugedörren… Några månader till krävs innan jag kan kalla nageln normal, och blir det kallt – då blir långfingern som en isbit…

Två spahelger och en begravning. Just spa var nog tur att det blev av, för sen har det ju ”inte gått”.

Det regnade oerhört mycket förra vintern/vårvintern. Så pass att jag inte riktigt visste hur mycket mark jag skulle ansöka om i SAM-ansökan. Men sex veckor senare var det faktiskt nysått på åkrarna. Galet, det också.

Drottningmärkning

Mellan kalvningar och vårbruk hade vi (också…) projekt igång! Lightrenovering av badrummet, ny färg och golv i hallen och lite färg även i vardagsrummet.

Det var lite kritiskt en stund med gödselbrunnen, men tack vare fenomenet ”ytspänning” så klarade det sig från att rinna över!

Äntligen blev jag stämplad som Normal!:)

Blev visst ett Picasso-face i morgonfilen!

Väldigt övermätt kalv…

Målning var det ja… Den andra gården fick sig en extreme makeover – lika välbehövligt som fint nu! (Ni kan ju tänka er hur det glimmar mot den vita snön!

Visst är det kul att jag fick med så många grejer på min årssammanfattning – MEN GLÖMDE DET VIKTIGASTE!! Att året 2020 blev året då vi tog itu med vårt efternamn!!!

Det var ett rätt galet år generellt! Pandemi, svamp, bär och möss…

Till slut tog vi oss en välbehövlig paus! Åkte ner till Mors tomma hus och slappnade av några dagar.